Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Prozë”

Blerimi

Në një mbrëmje të vonë, Blerimi i vogël përballë rikthimit të të atit nga Greqia, zhytet në një botë dyshimesh dhe kërkesash për kuptimin e fjalëve të reja, ndërsa lufton për të kuptuar nëse personi para tij është vërtet babai i tij. Ndërsa familja rindërton lidhjet e tyre përmes veprimeve të përditshme dhe ritualeve familjare, Blerimi gjen veten të humbur në një labirint emocionesh, nga dashuria dhe ngrohtësia familjare te dhuna dhe keqkuptimet tragjike. Ky tregim zbulon sfidat e rindërtimit të marrëdhënieve familjare, duke nxjerrë në pah thellësinë e ndjenjave njerëzore dhe kompleksitetin e tyre në kushtet e ndryshimeve dhe rikthimeve të papritura.