Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Kulturë”

Penelatat e piktoreve prishtinase në Sion

Në maj të këtij viti u hapën në Zvicër ekspozitat personale të piktoreve nga Prishtina, Mjellma Goranci-Firzi e Vlora Kosumi-Ismaili, nën kujdesin e Departamentit për Kulturë të kantonit të Valisit dhe qytetit të Sionit. Mjellma Goranci-Firzi solli nga Prishtina dhjetëra portrete grash, me sy të mëdhenj, me “sy që shohin…

You cannot copy content of this page