Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Kritikë”

Ecejake artistike, në kohë e hapësirë, brenda muzeut të jetës

Me krijimtarinë letrare të Jonuz Fetahajt u rritëm unë dhe brezi im, më pas nxënësit e mi dhe fëmijët e mi. Ajo, ka shtrirje kohore më tepër se gjysmë shekulli, me gati shtatëdhjetë tituj të botuar! Kjo krijimtari është e gjatë dhe e begatë, e rrallë dhe e veçantë si…

You cannot copy content of this page