Press "Enter" to skip to content

Redaksia

member

Ornela Musabelliu

Botuese


Me një eksperiencë të gjatë në botime, Ornela është një nga redaktoret më të mira të gjuhës shqipe dhe një botuese që kujdeset personalisht për autorët e Revistës.

member

Arbër Ahmetaj

Kryeredaktor


Një nga shkrimtarët më të veçantë të letërsisë së sotme shqipe, i pasionuar me botimet dhe ringritjen e letërsisë shqipe dhe nxitjet e talenteve të reja.

member

Eleana Zhako

Redaktore e përkthimeve


Një nga përkthyeset më të mira të greqishtes, Eleana ka sjellë në shqip disa nga veprat më të rëndësishme të letërsisë helene.

member

Dritan Kiçi

CEO


Botues i RL Books, i pasionuar dhe fanatik i shqipes së sotme, me një eksperiencë të gjatë në gazetari dhe botime.

member

Aina Hoti

Marketing


Përjetësisht optimiste dhe me pasion për marketingun dhe organizimin e eventeve.

member

Divina Kiçi

Media & Social


Një kineaste e re me pasion në ndarjen e të vërtetave të saj me botën