Press "Enter" to skip to content

Doreida GEDAJ: Poezi

Diçka e bukur “Më thuaj diçka të bukur!” “Ti” “Por…” “Shshshshshttt….” … dhe poshtë nesh merrte frymë qielli…   A bën të jem sot hija…