Press "Enter" to skip to content

Botuar në “RL Verë 2021”

Zarfi misterioz

‘Prraaf’. Natali hyri në jetën time siç hyn një gur, që thyen qelqet e dhomës. Sonia dhe unë po jetonim të lumtur. Nënën sapo e kishim hequr qafe. E vendosëm në azil. Sonia u kujdes për gjithçka. Bëri letrat, gjeti vendin, madje edhe ditën kur e hoqëm nga shtëpia u…

error: Content is protected !!