Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Prozë”

Faruk MYRTAJ: Hijet e Virgjëreshave

Një bjonde e gjatë rrëmbeu vështrimet e njerëzve në aeroportin e Torontos. Nuk bëri asnjë përpjekje për të fshehur feminitetin. Zbriti dhe kërkoi policinë. Nëpunësit e zyrës për emigrantët dëgjuan të tregonte pasaportën false dhe kombësinë e ndryshuar. Ishte shqiptare, jo finlandeze. Ardhur në Kanada ngaqë “atje ku kishte lindur…

Hiri

error: Content is protected !!