Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Prozë”

Mikrotregime

Augusto Monterroso lindi më 21 dhjetor 1921 në Tegucigalpa, Honduras. Në shtëpinë e tij mbretëronte një atmosferë boheme. Familja kishte një shtëpi të vogël botuese, ku botonte edhe gazetën “Sucesos”. Në moshën njëmbëdhjetëvjeçare e la shkollën dhe u bë autodidakt. Në vitin 1936, familja u shpërngul në Guatemalë, ku Monterroso…

Rozhi

error: Content is protected !!