Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Poezi”

Kristal

Ka kohë që s’shihemi dhe ndjej si të harroj une dalëngadal si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokët dhe gjithçka. Tani kërkoj poshtë e lartë një vend ku ty të të lëshoj nje strofë a notë, a një brilant ku të të lë, të puth, të shkoj. Në…

error: Content is protected !!