Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Poezi”

Djemtë e hekurudhës | Brenda një valixheje | Shkallët

Urime Luljeta Lleshanakut për marrjen e çmimit “Poeti Laureat 2023”. Djemtë e hekurudhës Pa dyshim janë biondë, të gjithë biondë, për të dalluar lehtësisht njëri-tjetrin midis grasos, tymit dhe pluhurit të qymyrit. Ata ngasin sirenat lehtësisht, sikur ngasin buajt. Ua njohin huqet, Prej së largu e dallojnë lehtë se cili…