Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Kulturë”

Gruaja që nuk u përsërit në jetën e Gibran Khalil Gibran

Mary Haskell, edhe pse ishte dhjetë vjet më e madhe, është gruaja që nuk pati një të dytë të ngjashme në jetën e poetit libanez Gibran Khalil Gibran; ajo ishte gruaja që nuk përsëritet, ishte nëna, motra, e dashura, mikesha dhe ashikja e pashoqe. Në Bostonin e vitit 1904, poeti…

error: Content is protected !!