Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Intervistë”

Revista Letrare: Pranverë 2023

Numri i Pranverës 2023 i Revistës Letrare sjell për herë të parë të lexuesi krijime nga autorë shqiptarë dhe përkthime nga mjeshtrat e botës. Në print dhe në eBook: Intervistë: Mehmet Elezi: Duke shkruar, shumëfishoj botën dhe veten, nga Arbër Ahmetaj. Poezi: Agron Tufa. Adrienne Rich (përk. Rielna Paja). Enkeleda Kambo. Miltos Sahturis (përk.…