Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Autorë të huaj”

Takime sekrete

Kyça derën dhe çelësin e futa në xhep, mbylla dritaret dhe lëshova perdet, i fshiva pluhurin pasqyrës, tavolinës dhe gjyzlykëve. Krasita lulet e mbjella në vazo dhe ndeza një nga ‘Netët e Chopin’. Hoqa fishën e telefonit; s’doja të më shqetësonte mikesha ime, me pyetjen: “Çfarë po bën sonte?”. Çfarë…

error: Content is protected !!