Press "Enter" to skip to content

Botuar në “Autorë shqiptarë”

llir Belliu kompozonte në frekuenca muzikore fjalësh

Në Revista Letrare – Vjeshtë 2023 do lexoni dosierin e plotë “Gjerdan i hollë britme”, mbi jetën dhe krijimtarinë e Ilir Belliut, shumë poezi dhe disa proza të shkurtra poetike, përgatitur dhe mbledhur nga shkrimtari dhe miku i tij, Agron Tufa. “Ilir Belliu (1971–2001) lindi në qytetin e Korçës. Kaloi…

error: Content is protected !!