Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Ditë: 22 Tetor, 2021

Kalendar: Si sot, 22 tetor

22 tetor. Lindën: Franz Liszt (22 tetor 1811 – 31 korrik 1886), pianist dhe kompozitor romantik hungarez; Sarah Bernhardt (22 tetor 1844 –26 mars 1923), aktore franceze, konsideruar si një ndër më të mëdhatë e shekullit XIX; Ivan Bunin (22 tetor 1870 – 8 nëntor 1953), poet rus, Nobel më…