Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Ditë: 16 Tetor, 2021

Kalendar: Si sot, 16 tetor

16 tetor. Lindën: Noah Webster (16 tetor 1758 – 28 maj 1843), shkrimtar, leksikograf, botues, përkthyes i Biblës dhe reformator amerikan; Oscar Wilde (16 tetor 1854 – 30 nëntor 1900), shkrimtar, poet, dramaturg, aforist dhe eseist irlandez; Eugene O’Neill (16 tetor 1888 – 27 nëntor 1953), dramaturg amerikan, çmimi Nobel;…