Press "Enter" to skip to content

Kiki DIMOULA: Mbi kufoma

Më kujtohesh harresë
shërbyese të kishte
koha.

Gjatë punëve
mblidhje për të mbeturinat
groposje njerëz
laje me shtupë gabimet
maskoje çfarë kishe mundësi.

Habitem si
nga pastruese
befas u bëre e përzgjedhur.

Dyshoj
se rrëmove shishen
me aromën
e një dashurie të vdekur.

Hodhe mbi vete ca pika
kundërmoje erë e njohur

dhe u ngrite në detyrë si kujtesë.

Përktheu: Eleana ZHAKO

Të tjera nga ky autor:

error: Content is protected !!