Press "Enter" to skip to content

Botohet në Zvicër libri i ri me poezi i Agron Tufës

Botohet libri i parë me poezi i Agron Tufës në Zvicër. “Poezi” u përkthye në frëngjisht nga Edmond Tupja dhe u publikua nga “Pen Club” i Zvicrës romande. Promovimi i librit u bë dje në bibliotekën e Froiburgut.

Të tjera nga ky autor:

    Nuk ka botime të tjera nga ky autor.

Comments are closed.

error: Content is protected !!